Watermelon Mimosa: Zoet, Ontspannen

Kenmerken: CBG 1 / THC 27 Beoordeling: 8.2/10

Watermelon Mimosa is een hybride marihuana soort. We leren nog steeds meer over de smaken en effecten van Watermelon Mimosa – als je deze soort al eens gerookt, gedabbed of geconsumeerd hebt, laat het ons dan weten door een review achter te laten.

Effecten Watermelon Mimosa wiet

De Watermelon Mimosa wiet effecten zijn bepaald op basis van 5 gebruikers ervaringen.

Veel voorkomende effecten

 • Ontspannen
  • 100.0% voelt zich ontspannen na gebruik
 • Opgeheven
  • 50.0% voelt zich ontspannen na gebruik
 • Blij
  • 50.0% voelt zich ontspannen na gebruik

Nadelige effecten

  Medische voordelen

   Smaak Watermelon Mimosa

   Watermelon Mimosa kweken

   Watermelon Mimosa wiet is uiterst geschikt voor hobby-matig wietkweken. Lees onze wiet kweken handleiding voor meer informatie over het kweken van Watermelon Mimosa en andere wietsoorten.

   Stamboom Watermelon Mimosa

   • Watermelon Mimosa

   Watermelon Mimosa Kweekschema

   Strain-typeHybrid
   MoeilijkheidNone
   HoogteNone
   Opbrengstonbekend g/m²
   BloeitijdNone dagen
   Bestel online legaal en discreet wietzaden

   9 reacties op “Watermelon Mimosa: Zoet, Ontspannen”

   1. J........k (8)

    Dit werd mij aangeraden als een soort voor overdag. Ik geniet van deze soort omdat ze lichaam en geest ontspant, maar ze maakt me ook vaak moe of suf. Ik gebruik dit tegen het einde van de dag als een pre-shmoke voor mijn nacht routine.

   2. g........i (8)

    Heeft een geweldige smaak maar niet helemaal skunky. Stony zit op 29% en ziet er mooi uit. Moet nog een beetje meer vocht/oliën op, natuurlijke oliën.

   3. S........0 (8)

    Echt goed, maar ik kan het niet vinden. Elke keer als ik iets leuk vind, kan ik het niet vinden. Maak er een hoop van. Alsjeblieft.

   4. r........x (10)

    Ruikt geweldig, je kan zeker wat van de watermeloen ondertonen oppikken. Mooie gladde high, ik hou ervan om wakker te worden en te bakken. Geeft me een introspectief gevoel en totaal in vrede. Smaakt super zacht. Rondom een geweldige high.

   5. E........a (10)

    Smaakt geweldig. Als je een knop opent, vult het de kamer met een aroma dat anders is dan de meeste andere. De lichamelijke high is geweldig. Ik kan meestal maar één soort bud een paar dagen achter elkaar roken… Ik rook deze nu al een week. Vuur!

   6. C........l (10)

    Ik hou van deze strain! Ik heb onze flat er zo diep mee gereinigd. 😂 IT’S AMAZING!❤️❤️❤️
    Meer schoonmaken begint NU! 😁😂🤣

   7. G........3 (8)

    Flavor is like taking a big sip straight out of a bottle of Pine sol LOL!! But the head high is immediate. I like the slight buzz of energy it gives me without making me paranoid. It’s a good relaxing smoke for after work.

   Laat hieronder een review achter

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.