Tasty Waves wiet

Kenmerken: CBG 1 / THC 23 Beoordeling: 9.2/10

Tasty Waves is een sativa-dominante hybride marihuana soort. We leren nog steeds meer over de smaken en effecten van Tasty Waves – als je deze soort al eens gerookt, gedabbed of geconsumeerd hebt, laat het ons dan weten door een review achter te laten.

Effecten Tasty Waves wiet

De Tasty Waves wiet effecten zijn bepaald op basis van 3 gebruikers ervaringen.

Veel voorkomende effecten

  Nadelige effecten

   Medische voordelen

    Smaak Tasty Waves

     Tasty Waves kweken

     Tasty Waves wiet is uiterst geschikt voor hobby-matig wietkweken. Lees onze wiet kweken handleiding voor meer informatie over het kweken van Tasty Waves en andere wietsoorten.

     Stamboom Tasty Waves

     • Tasty Waves

     Tasty Waves Kweekschema

     Strain-typeHybrid
     MoeilijkheidNone
     HoogteNone
     Opbrengstonbekend g/m²
     BloeitijdNone dagen
     Bestel online legaal en discreet wietzaden

     5 reacties op “Tasty Waves wiet”

     1. d........J (10)

      Ik heb een gram Tasty Waves koolwaterstof extract terp diamanten opgehaald. Ik heb een 75mg (55.6125mg THC-A, 1.125mg THC, 4.17% terpenen) low-temp dab gedaan van een quartz banger, gevolgd door nog een 86mg (64.6204mg THC-A, 1.29mg THC) low-temp dab voor de goede orde. De smaak is (ironisch genoeg) onopvallend, maar de damp is zacht.
      Mijn spieren zijn ontspannen en ik voel me erg op mijn gemak als ik in mijn luie stoel zit. Ik heb wat visuele “strobing” in het schemerige licht in mijn appartement, en terwijl ik wat Phish door mijn koptelefoon stream voel ik mezelf smelten en wegsijpelen in de stoel. Mijn hoofd voelt aan alsof de druk verlaagd is, en ik ben volkomen tevreden hier te zitten en naar muziek te luisteren. Ik heb het gevoel dat ik in slaap zou kunnen vallen als ik dat zou willen, maar ik word niet in slaap getrokken.
      Dit is een erg lekker soort. Goed om me warm, donzig en mellow te voelen.

     2. a........n (10)

      Had een grote ol ‘zip boeket en nooit moe van deze ene. Toegegeven, we hebben het redelijk veel gemengd met andere bloemen (miracle whip, blueberry diesel, OG kush, pineapple express, american pie, raskal OG, candy jack, GG4) om niet te veel te wennen, maar het mengde goed met alles en was nooit te slaperig, te angst inducerend, of te zwak. Zou het iedereen aanraden die op zoek is naar een relatief opwekkend en toch gemakkelijk te nemen medicijn voor elk moment, behalve voor de slaap – en om eerlijk te zijn, kan het perfect werken voor de slaap als je niet vreselijk gestimuleerd wordt door sativa dominante bloemen!

     3. b........1 (8)

      Ik heb net een beetje van Tasty Waves op. Vrijwel onmiddellijk kalmerend. Zoals de naam al zegt is het erg lekker. Een echte aanrader.

     4. r........3 (8)

      Bij de eerste geur is er brandstof en aardse aroma’s op diepere geur licht bloemig en fruitig. Sterke sativa die de geest aan het werk zet en je lichamelijk actief houdt. Deze recensie als bewijs. Smaak is vergelijkbaar met een houtachtige / pezige skunk, de nasmaak is bijna zoet. Door en door een geweldige soort naar mijn mening en ik rook al 20 jaar. Ik heb ook de ziekte van Crohn en ik vind het fijn dat het de pijn goed verzacht zonder je knock-out te slaan, vergelijkbaar met het effect van zure diesel.

     Laat hieronder een review achter

     Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.