Surely Temple: Opgeheven

Kenmerken: CBG 1 / THC 20 Beoordeling: 9.5/10

Surely Temple is een indica-dominante marihuana soort gemaakt door het kruisen van Cherry Kandahar met Charlotte’s Web. We zijn nog steeds leren over de smaken en effecten van Surely Temple – als je hebt gerookt, dabbed, of verbruikt deze stam voordat, vertel ons erover door het verlaten van een beoordeling.

Effecten Surely Temple wiet

De Surely Temple wiet effecten zijn bepaald op basis van 3 gebruikers ervaringen.

Veel voorkomende effecten

 • Opgeheven
  • 100.0% voelt zich opgeheven na gebruik
 • Ontspannen
  • 100.0% voelt zich opgeheven na gebruik
 • Blij
  • 100.0% voelt zich opgeheven na gebruik

Nadelige effecten

  Medische voordelen

   Smaak Surely Temple

    Surely Temple kweken

    Surely Temple wiet is uiterst geschikt voor hobby-matig wietkweken. Lees onze wiet kweken handleiding voor meer informatie over het kweken van Surely Temple en andere wietsoorten.

    Stamboom Surely Temple

    • Surely Temple

    Surely Temple Kweekschema

    Strain-typeHybrid
    MoeilijkheidNone
    HoogteNone
    Opbrengstonbekend g/m²
    BloeitijdNone dagen
    Bestel online legaal en discreet wietzaden

    4 reacties op “Surely Temple: Opgeheven”

    1. r........n (10)

     Ik heb een paar .5 gram pre-rolls. Ik sta op het punt de tweede te roken, dus misschien zal de ervaring anders zijn. Maar de eerste keer: Kerel. Ik zat een minuutje vast. Het kwam snel en sterk opzetten. Gelukkig had ik eerder besloten een mand wasgoed op te vouwen, want dat vertraagde me om grip op de zaak te houden. Deze soort is dope! Geweldig om te gebruiken voor rustige chill tijd.

    2. 0........3 (10)

     Regelmatige dagelijkse roker. Dit duurde 3 trekjes en mijn lichaam begon te tintelen. Het komt snel en hard aan. Ik heb het gevoel dat deze soort voor mij gemaakt is. Het is perfectie. Sterke tinteling, pijnbestrijding, net genoeg om je eraan te herinneren hoe geweldig het leven is en niet te zweten bij de kleine dingen. Het is zeer complex omdat de high blijft veranderen met de tijd en de hoeveelheid gerookt. Ik denk dat het een geweldige sex strain zou zijn. Ik kan er indica op slapen en het overdag gebruiken en nog steeds productief zijn. Ik ben bijna bang om een recensie achter te laten. Het is zo perfect.
     Ik ben zeer zeker op het goede schip lollipop. Bedankt voor het maken van deze soort.

    3. M........3 (8)

     Ik heb het vaping deze strain voor ongeveer 4 dagen nu en ik heb er echt van genieten. Ik ben een angstig persoon en sommige strainmen ofwel versterken of verdoven mijn angstige gedachten en na enige tijd met deze strain kan ik zeker zeggen dat het maakte me ontspannen voelen in een geest en lichaam staat zeer snel na consumptie, maar niet oncontroleerbaar waar ik niet kon navigeren door verantwoordelijkheden die ik heb gedurende de dag.

    Laat hieronder een review achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.