Sugar Kush: Zoet, Ontspannen

Kenmerken: THC 11 Beoordeling: 8.3/10

Sugar Kush is een indica-dominante kruising tussen Kandy Kush en Hash Plant.

Effecten Sugar Kush wiet

De Sugar Kush wiet effecten zijn bepaald op basis van 57 gebruikers ervaringen.

Veel voorkomende effecten

 • Ontspannen
  • 85.7% voelt zich ontspannen na gebruik
 • Blij
  • 59.2% voelt zich ontspannen na gebruik
 • Slaperig
  • 57.1% voelt zich ontspannen na gebruik

Nadelige effecten

 • Droge mond
  • 71.4% kreeg last van droge mond
 • Droge ogen
  • 57.1% kreeg last van droge mond
 • Paranoïde
  • 7.1% kreeg last van droge mond

Medische voordelen

Smaak Sugar Kush

 • Zoet
  • 67.6% proeft de smaak zoet
 • Aards
  • 32.4% proeft de smaak zoet
 • Pijnboom
  • 20.6% proeft de smaak zoet

Sugar Kush kweken

Sugar Kush wiet is uiterst geschikt voor hobby-matig wietkweken. Lees onze wiet kweken handleiding voor meer informatie over het kweken van Sugar Kush en andere wietsoorten.

Stamboom Sugar Kush

 • Sugar Kush

Sugar Kush Kweekschema

Strain-typeIndica
MoeilijkheidNone
HoogteNone
Opbrengstonbekend g/m²
Bloeitijd0 dagen
Bestel online legaal en discreet wietzaden

62 reacties op “Sugar Kush: Zoet, Ontspannen”

 1. B........p (10)

  Beste Indica die ik ooit heb gehad. Zo’n zoete hasjiesmaak met de beste lichamelijke high die ik ooit heb gehad. Verrassend glad, het beste te combineren met Netflix Marathons

 2. H........y (10)

  Ik heb nooit een echte body buzz van Indica’s gehad om de een of andere reden, maar deze!! wow ik was weggeblazen, het begin was erg snel, helemaal geen head high! dit schatje was helemaal lichaam, van mijn hoofd tot mijn tenen, alles was zwaar en ontspannen. Droge mond erg aanwezig. Het hielp mijn spierspasmen te kalmeren, wat zeker een pluspunt is. Ik was zeker niet dol op de smaak/geur, maar het was te verdragen. *vape patroon van Mary’s Medicinal’s*

 3. s........a (10)

  Deze strain geeft je een Uber ontspannende high. U kunt vergeten over die angst in je borst met deze shit man

 4. I........o (10)

  Prachtige Indica. Prachtige ijzige toppen, zeer indrukwekkend. Verzorgt mijn pijn en brengt me tot rust. Mellow, plezierige high. Mooie potentie, ook. Ik nam twee trekjes van de bong en ik ben geript. Voor een doorgewinterde individu, deze soort is een mooie ontdekking. De couch lock is echt!

 5. t........8 (8)

  Kan nog functioneren en heb energie om de hond uit te laten. Het ruikt lekker en het smaakt gladjes.

 6. G........0 (8)

  volledige ontspanning. nam mijn angst weg en maakte dat ik wilde eten tot ik in slaap viel. stevige indica

 7. A........8 (10)

  Deze soort bracht me onmiddellijk in een beter humeur, hield me ontspannen en hielp me slapen als een baby. De munchies waren echter INSANE, hebben snacks in de buurt.

 8. m........o (10)

  Geweldige soort… de smaak is gewoon uitstekend… moet in de top 5 staan van soorten die ik ooit gerookt heb… perfect om je in te stoppen!

 9. b........e (8)

  Een leuke strain om te ontspannen na een lange dag hielp zich te ontdoen van alle stress door te eten en tv te kijken tot ik in slaap viel. De potentie is hoog genoeg voor een kenner als ikzelf om niet te veel te hoeven gebruiken en niet te hoog dat iemand die af en toe een kommetje of twee neemt het niet zou kunnen.

Laat hieronder een review achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.