Marshmallow OG wiet

Kenmerken: THC 23 Beoordeling: 9.1/10

Marshmallow OG is een hybride marihuana soort. We leren nog steeds meer over de smaken en effecten van Marshmallow OG – als je deze soort al eens gerookt, gedabbed of geconsumeerd hebt, laat het ons dan weten door een review achter te laten.

Effecten Marshmallow OG wiet

De Marshmallow OG wiet effecten zijn bepaald op basis van 8 gebruikers ervaringen.

Veel voorkomende effecten

  Nadelige effecten

   Medische voordelen

    Smaak Marshmallow OG

     Marshmallow OG kweken

     Marshmallow OG wiet is uiterst geschikt voor hobby-matig wietkweken. Lees onze wiet kweken handleiding voor meer informatie over het kweken van Marshmallow OG en andere wietsoorten.

     Stamboom Marshmallow OG

     • Marshmallow OG

     Marshmallow OG Kweekschema

     Strain-typeHybrid
     MoeilijkheidNone
     HoogteNone
     Opbrengstonbekend g/m²
     BloeitijdNone dagen
     Bestel online legaal en discreet wietzaden

     15 reacties op “Marshmallow OG wiet”

     1. c........9 (10)

      Geweldige soort voor na het eten. Heerlijk om te ontspannen en films of tv te kijken. Indica dominante hybride 65% indica tot 35% sativa.

     2. T........n (8)

      goede strain voor de hele dag, hield me alert en klaar voor de dag zonder kriebels, lichaam was ontspannen ik had geen lichaamspijn op het moment, ik werd wakker met hoofdpijn op een dag en een kom hielp.

     3. s........r (8)

      De meest milde high die ik ooit in mijn leven heb gehad.

      Niet de zwaarste, maar het is echt heel kalm en een beetje chillaxin

     4. S........8 (10)

      Dit is wat gas dat ik gewoon zit en chillen. Ik voel me heel positief en ontspannen, ik zal dit zeker nog eens moeten kopen.

     5. B........0 (8)

      Geweldige soort om te chillen en de stress van de dag weg te laten vloeien.

     6. F........o (10)

      Uitstekende soort voor ’s morgens of ’s avonds. Een van mijn nieuwe favorieten. Geen paranoia en geeft me gewoon een goed gevoel. 🙂

     7. B........R (10)

      Ik zou dit elk moment van de dag kunnen roken. De high begint cerebraal en euforisch, stijgt langzaam op en lijkt nooit te eindigen. Lichte lichaam tintelingen lijkt te zijn sativa dominant. Dit zou een perfecte soort zijn voor mensen met angsten of depressies. Rookt glad en smaak van citrus met hints van dennen. De meest ontspannende soort die ik ooit heb geprobeerd.

     8. r........e (6)

      Meh… Het smaakt aards, zoals in vuil/aarde smaken, maar niet dennenachtig of bedompt. De high is een basis kush gevoel, blij, euforisch etc. Zal niet opnieuw kopen vanwege het gebrek aan smaak en de toppen die een luchtige, pluizige samenstelling hebben. Het voelt alsof het SFV genetica heeft, maar zonder de citroen pruim smaak.

     9. a........0 (10)

      Die goede fasho 😎💨 kreeg me stoned gevoel ontspannen kijken naar storage wars ! Def krijgen meer OG ASAP!

     10. I........h (10)

      Uitstekend om bij te komen. Smaakt zeer zacht en romig. Heeft een vleugje marshmallow smaak als je uitademt.

     11. f........2 (8)

      wow niet alleen ziet en ruikt het geweldig, de smaak is onvergelijkbaar. een zeer zachte citroen hit packs een harde punch. onmiddellijke onstuimige high, gelukkig en ontspannen. gemakkelijk een nieuwe favoriet van mij.
      (alleen thuis gedronken)

     12. b........9 (8)

      maar na anderhalf uur heb ik het gevoel dat er iets over me heen kruipt, maar het is niets.

     13. S........1 (10)

      “Rather delightful” Lol Alles wat ik kan zeggen is dit is mijn nieuwe favoriete strain! Zeer glad geen hoesten … gegarandeerd glad mellow hoog zeer mooie buiten strain of binnen! 29% Avenue by Harvest pre roll Vijf sterren

     14. K........n (10)

      Helpt me altijd met een grote “zucht van verlichting”! Niet zwaar. 🙏🏽❤️

     15. L........3 (10)

      Zeer goed hoofd en lichaam hoog… hielp met mijn eetlust en om te slapen, maar laat je niet vast… Geweldige strain om te helpen ontspannen na een lange dag. ook hielp me met mijn migraine. over het algemeen geef ik het een duim omhoog. en als je edibles maken is het een geweldige strain om te gebruiken.

     Laat hieronder een review achter

     Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.