Jack Smack: Aards, Blij

Beoordeling: 10/10

Jack Smack van Ustad Seeds is een verbazingwekkend krachtige sativa. Bekend om zijn geestverruimende rush van euforie en hartverscheurende stimulatie, Jack Smack is pure raketbrandstof. Let op je dosering, want deze soort kan zelfs de meest doorgewinterde consument gemakkelijk overstimuleren. Jack Smack is een kruising van Jack Herer en Herijuana en vertoont een sterk brandstofaroma dat eigen is aan beide ouderrassen. Geniet van deze soort om lusteloosheid en depressie tegen te gaan.

Effecten Jack Smack wiet

De Jack Smack wiet effecten zijn bepaald op basis van 8 gebruikers ervaringen.

Veel voorkomende effecten

 • Blij
  • 87.5% voelt zich blij na gebruik
 • Energiek
  • 87.5% voelt zich blij na gebruik
 • Gefocust
  • 75.0% voelt zich blij na gebruik

Nadelige effecten

 • Angstig
  • 100.0% kreeg last van angstig
 • Paranoïde
  • 0.0% kreeg last van angstig
 • Hoofdpijn
  • 0.0% kreeg last van angstig

Medische voordelen

Smaak Jack Smack

Jack Smack kweken

Jack Smack wiet is uiterst geschikt voor hobby-matig wietkweken. Lees onze wiet kweken handleiding voor meer informatie over het kweken van Jack Smack en andere wietsoorten.

Stamboom Jack Smack

Jack Smack Kweekschema

Strain-typeSativa
MoeilijkheidNone
HoogteNone
Opbrengstonbekend g/m²
Bloeitijd0 dagen
Bestel online legaal en discreet wietzaden

7 reacties op “Jack Smack: Aards, Blij”

 1. S........6 (10)

  Ik bezorg post en als ik thuiskom, ben ik soms uitgeput. En als ik na het werk rook, kan ik flauwvallen. Niet met dit! Het is als het energiedrankje van Maryjane. Het is verbazingwekkend.

 2. K........e (10)

  Ik ben persoonlijk een grote fan van Jack Herer en deze knop ruikt sterk naar de Herer. Heeft die super scherpe, aangrijpende geur en heeft een zeer zachte smaak die je smaakpapillen laat verlangen naar een toegift. De geest is scherp en veroorzaakt een roes van positiviteit, creativiteit en laat een energiek spoor achter dat lang genoeg blijft hangen om overdag dingen gedaan te krijgen

 3. w........7 (10)

  deze soort is zeker potent 2 hitter quitter. ik heb 3 constante rugpijn en dit was een instant reliever

 4. b........9 (10)

  Als je op zoek bent naar die sociale boom die het feest gaande kan houden dan is dit het. Zo’n zachte rook met een mooie energieke high die ook de munchies op afstand te houden. Dit is mijn # 1 go to handen naar beneden

 5. s........e (10)

  Bereid je voor om iets rond het huis te doen. Dit is nu mijn favoriete bloem. Ik hou ervan om mijn tuin te onderhouden en het huis schoon te houden terwijl ik deze soort gebruik. Geluk en creativiteit is haar specialiteit en ze ruikt heerlijk.

 6. H........6 (10)

  T is een geweldige strain zal niet liegen, maar als ik heb gerookt het lijkt te raken mijn angst hoe meer ik rookte het ging van hoog als ik het hite om gewoon angstig dus ja waarschuwing aan zelfs doorgewinterde stoners het kan een beetje veel

 7. a........l (10)

  jack herer is een van mijn favoriete soorten… deze genetische kruising heeft de smaak en de kracht van de hit ongelooflijk verbeterd… nu zal het moeilijk worden om alleen fan van jack herer te blijven.

Laat hieronder een review achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.