Granny Skunk wiet

Kenmerken: CBG 1 / THC 27 Beoordeling: 7.3/10

Granny Skunk is een hybride marihuana soort. We leren nog steeds meer over de smaken en effecten van Granny Skunk – als je deze soort al eens gerookt, gedabbed of geconsumeerd hebt, laat het ons dan weten door een review achter te laten.

Effecten Granny Skunk wiet

De Granny Skunk wiet effecten zijn bepaald op basis van 2 gebruikers ervaringen.

Veel voorkomende effecten

  Nadelige effecten

   Medische voordelen

    Smaak Granny Skunk

     Granny Skunk kweken

     Granny Skunk wiet is uiterst geschikt voor hobby-matig wietkweken. Lees onze wiet kweken handleiding voor meer informatie over het kweken van Granny Skunk en andere wietsoorten.

     Stamboom Granny Skunk

     • Granny Skunk

     Granny Skunk Kweekschema

     Strain-typeHybrid
     MoeilijkheidNone
     HoogteNone
     Opbrengstonbekend g/m²
     BloeitijdNone dagen
     Bestel online legaal en discreet wietzaden

     3 reacties op “Granny Skunk wiet”

     1. J........7 (8)

      Heeft een Trainwreck gevoel en smaak. Zeker een old school gevoel.

     2. G........r (6)

      Het was erg kalmerend, maar niet zo erg dat ik slaperig werd. Ik had nog steeds energie om te bewegen en taken uit te voeren, maar ik was niet op een zijspoor of verstrooid. Het gaf me een zeer gerichte, ontspannende, vredige high en ik voelde me de hele tijd gelukkig.

     3. b........s (8)

      dit werd me verkocht als een indica, het is meer een 50/50 hybride. de super dichte smaak verpakte toppen waren een beetje fruitig met gasachtige boventonen. de geur van deze bloem is zeker een van de meer doordringende die ik onlangs had. ruikt hemels. sativa echt stuurt mijn angst uit de grafiek tot het punt dat ik kan niet eens hybriden nauwelijks doen. dit ras gaf me geen enkele moeite. het is een perfecte hybride. niet opgesloten op de bank, maar ook niet rondzweven. Ik zal het opnieuw kopen.

     Laat hieronder een review achter

     Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.