Galactic Gas: Zoet, Euforisch

Beoordeling: 9.3/10

Galactic Gas is een hybride marihuana soort. We leren nog steeds meer over de smaken en effecten van Galactic Gas – als je deze soort al eens gerookt hebt, vertel ons dan over je ervaring door een review achter te laten.

Effecten Galactic Gas wiet

De Galactic Gas wiet effecten zijn bepaald op basis van 12 gebruikers ervaringen.

Veel voorkomende effecten

Nadelige effecten

  Medische voordelen

   Smaak Galactic Gas

   • Zoet
    • 50.0% proeft de smaak zoet
   • Citrus
    • 50.0% proeft de smaak zoet
   • Scherp
    • 25.0% proeft de smaak zoet

   Galactic Gas kweken

   Galactic Gas wiet is uiterst geschikt voor hobby-matig wietkweken. Lees onze wiet kweken handleiding voor meer informatie over het kweken van Galactic Gas en andere wietsoorten.

   Stamboom Galactic Gas

   • Galactic Gas

   Galactic Gas Kweekschema

   Strain-typeHybrid
   MoeilijkheidNone
   HoogteNone
   Opbrengstonbekend g/m²
   BloeitijdNone dagen
   Bestel online legaal en discreet wietzaden

   12 reacties op “Galactic Gas: Zoet, Euforisch”

   1. E........1 (10)

    Ik heb dit net opgepikt van alien labs bij harvest en als je van gushers houdt, zul je van deze soort houden. Letterlijk ontspannen gevoel en onmiddellijke head high! Rook erg zoet en citrus. Ik zou zeker aanraden deze strain voor iedereen die wil gewoon chillen met volle teugen. Ik zou ook aanraden voor iedereen met lichaamspijn want man.. voel ik me zo goed ☁️9 baby! Alien labs die het doen!

   2. U........j (10)

    Ik wilde bijna geen recensie schrijven omdat ik het helemaal voor mezelf wilde. Dat is het. Mijn gezicht wordt warm. Ik voel me omhelsd. Mijn creativiteit is op het volgende niveau. Ik ben gelukkig en ontspannen maar wakker. Dank u voor deze soort.

   3. A........i (10)

    Deze soort ruikt en smaakt zoet zodra je hem brandt 🖤 De high komt gemakkelijk opzetten en brengt je in een milde gemoedstoestand, en voor je het weet ben je als een roos in slaap gevallen.

   4. F........6 (10)

    AMAZING! Smaakt zo heerlijk! Het is de beste die ik in lange tijd heb gehad. Het was het dubbele van de prijs van een gewone gram, maar het was het waard! Instant hoofd high, ontspannend, en kalmerend. Ik heb angst en deze soort maakte me zo comfortabel.

   5. d........n (6)

    Ik heb Galactic Gas nu twee keer geprobeerd in 1gr vapes. De buzz was er niet. Het gaf me geen klap, het bekroop me niet. Ik heb gewoon een paar trekjes genomen en ben uitgewoond. Het zicht is stabiel, de smaak is oké. Heeft meer hybride kweek nodig.

   6. c........0 (10)

    Geweldige bloem. Net wat gekocht van Alien Labs.
    Vrolijk en licht, schone high

   7. C........s (10)

    Ik geef niet graag volledige start reviews. maar deze verdient het. ontspannen, kalmerende effecten zoals verwacht voor een sterke Indica. perfect voor slaap, dus wees voorzichtig. Ik zou 2-3 kleine pijp rips doen vlak voor het slapen en het zou me daar zeker brengen. stil liggend in bed geeft het je dat couch lock, smeltende gevoel. geest en spieren ontspannen. de mijne was alienlabs, kwaliteitsproduct

   8. 8........8 (10)

    Ik hou van de manier waarop het me laat voelen. Mooie kleur, heerlijke geur en smaak. Kan prijzig zijn als je het vindt, maar het is het waard. Zeker hoge kwaliteit bud.

   9. P........s (8)

    De eerste keer dat ik dit hite, hite het me in de sinus en dan het hoofd en dan het lichaam. Het is alsof je in de ruimte opstijgt. Met een diesel inhalatie en dennenachtige uitademing, weet ik zeker dat je plezier zult hebben in de kosmos.

   10. o........i (8)

    Donkergroen en paarse nugs bedekt met vorst, ruikt als een diesel strain, smaakt naar paarse brandstof. High doet me denken aan GG#4, ontspannen body high met een lichte head high. Gekregen van Alien Labs testen op 27%

   Laat hieronder een review achter

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.