French Toast wiet

Kenmerken: THC 16 Beoordeling: 10/10

French Toast is een hybride marihuana soort. We leren nog steeds meer over de smaken en effecten van French Toast – als je deze soort al eens gerookt, gedabbed of geconsumeerd hebt, laat het ons dan weten door een review achter te laten.

Effecten French Toast wiet

De French Toast wiet effecten zijn bepaald op basis van 2 gebruikers ervaringen.

Veel voorkomende effecten

  Nadelige effecten

   Medische voordelen

    Smaak French Toast

     French Toast kweken

     French Toast wiet is uiterst geschikt voor hobby-matig wietkweken. Lees onze wiet kweken handleiding voor meer informatie over het kweken van French Toast en andere wietsoorten.

     Stamboom French Toast

     • French Toast

     French Toast Kweekschema

     Strain-typeHybrid
     MoeilijkheidNone
     HoogteNone
     Opbrengstonbekend g/m²
     BloeitijdNone dagen
     Bestel online legaal en discreet wietzaden

     5 reacties op “French Toast wiet”

     1. c........d (10)

      heel kalm en mooi. Ik heb het gevoel dat ik naar een film kijk. Rook smaakt erg dennenachtig bijna als stroop. A+

     2. s........1 (10)

      Dit is mijn favoriete strain, omdat het is geweldig voor mijn chronische pijn, angst, en slapeloosheid. Let op het is een zeer krachtige strain en smaakvol van begin tot eind. Ik heb gemerkt dat een hit onmiddellijk smelt mijn rugpijn weg, evenals mijn gewrichten. Dit verbeterde mijn humeur en mijn pijnvrije vermogen om dingen gedaan te krijgen. Ik kan ook slapen na het gebruik van minder dan andere strainmen, want dit is zeer sterke strain. Een must om te proberen voor verlichting van chronische pijn.

     3. C........7 (10)

      Erg lekker, het is mijn nieuwe favoriet. Dichte nugs en redelijk potent met langdurige effecten!

     4. g........3 (10)

      Deze soort ziet er geweldig uit! Een zweem van paars, met mooie ijzige kief overal, en overal kleine bruine haartjes… Een zoete eiergeur met verwarmende kruiden erin gemengd, en misschien een vleugje anijs. De wiet leek te woekeren in mijn grinder en liet mijn blunt wrap bijna barsten bij de schijn! De smaak was als eierpudding gemengd met churros. Een lekkere mellow body en hielp me ontspannen na een lange dag op het werk.

     Laat hieronder een review achter

     Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.