Crippy Killer wiet

Kenmerken: CBG 1 / THC 16 Beoordeling: 10/10

Gekweekt door Archive Seed Bank, is Crippy Killer een kruising tussen Face Off OG #4 en Do-Si-Dos die een krachtige kushy high geeft. De nugs zijn dicht en dik met kleverige terpen die aan de muur kunnen blijven kleven, terwijl ze ook een zware gasneus verspreiden. Zodra je Crippy Killer consumeert, zullen je zorgen snel vervagen en een gevoel van kalmte zal over je heen spoelen.

Effecten Crippy Killer wiet

De Crippy Killer wiet effecten zijn bepaald op basis van 1 gebruikers ervaringen.

Veel voorkomende effecten

  Nadelige effecten

   Medische voordelen

    Smaak Crippy Killer

     Crippy Killer kweken

     Crippy Killer wiet is uiterst geschikt voor hobby-matig wietkweken. Lees onze wiet kweken handleiding voor meer informatie over het kweken van Crippy Killer en andere wietsoorten.

     Stamboom Crippy Killer

     Crippy Killer Kweekschema

     Strain-typeHybrid
     MoeilijkheidNone
     HoogteNone
     Opbrengstonbekend g/m²
     Bloeitijd0 dagen
     Bestel online legaal en discreet wietzaden

     4 reacties op “Crippy Killer wiet”

     1. B........a (10)

      Ik weet niets over de naam, maar ik weet wel dat dit een 5 sterren strain zal zijn die ik graag zou kopen. Twee van mijn favoriete soorten killer ik zal op zoek zijn naar het.

     2. M........0 (10)

      Ik hou van het werkt voor mij wanneer ik wakker word in de ochtend als u tryd dit en hebben niet geprobeerd Mimosa dan ik sugjest u doen het handelt als deze strain, maar langdurige als je pick-up je zelf wat Mimosa doen dus je zult er geen spijt van de knop is beautifulful mijn plug had mijn zijn strain voor een tijdje dan schakelde hij over naar mimosa het werkte zoals crippy doet maar duurt lang ik een of andere manier kreeg zeer zeer gelukkig om een mimosa zaad dat was zeldzaam dat zaad kwam uit Cali ik net onlangs geplant en het groeide in 3 dagen . ..

     3. J........0 (10)

      euforisch, stress-vrij helpt met mijn gevechts gerelateerde PTSD, angst, etc.

     4. S........e (10)

      Deze soort is een lichte en zachte rook. Het had een beetje bessen smaak. Na 2-3 trekjes was ik super ontspannen en kalm. Dit zou een geweldige statine zijn om de dag af te sluiten, wat ik ook was. Ik heb het de laatste tijd moeilijk om in slaap te vallen en deze suste me meteen in slaap. Ik kreeg deze van Truelieve als een preroll. Als het ooit als een hele bloem zou komen, zou ik het meteen kopen.

     Laat hieronder een review achter

     Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.