Crescendo: Aards, Euforisch

Beoordeling: 9.2/10

Crescendo is een hybride marihuana soort. We leren nog steeds meer over de smaken en effecten van Crescendo. Als je deze soort al eens gerookt hebt, laat het ons dan weten door een review achter te laten.

Effecten Crescendo wiet

De Crescendo wiet effecten zijn bepaald op basis van 58 gebruikers ervaringen.

Veel voorkomende effecten

Nadelige effecten

 • Droge mond
  • 100.0% kreeg last van droge mond
 • Droge ogen
  • 22.2% kreeg last van droge mond
 • Duizelig
  • 11.1% kreeg last van droge mond

Medische voordelen

 • Stress
  • 66.7% voelt minder stress na gebruik
 • Depressie
  • 50.0% voelt minder stress na gebruik
 • Pijn
  • 33.3% voelt minder stress na gebruik

Smaak Crescendo

Crescendo kweken

Crescendo wiet is uiterst geschikt voor hobby-matig wietkweken. Lees onze wiet kweken handleiding voor meer informatie over het kweken van Crescendo en andere wietsoorten.

Stamboom Crescendo

 • Crescendo

Crescendo Kweekschema

Strain-typeHybrid
MoeilijkheidNone
HoogteNone
Opbrengstonbekend g/m²
BloeitijdNone dagen
Bestel online legaal en discreet wietzaden

56 reacties op “Crescendo: Aards, Euforisch”

 1. J........t (8)

  Geeft mijn hele lichaam het gevoel alsof ik gewikkeld ben in een lekker warm donzig dekentje. Stilt mijn geest en helpt me mijn hersenen rust te geven. Pijn is een beetje verdoofd en spierspasmen verdwenen. Goede soort om te chillen met vrienden.

 2. s........3 (10)

  Maaaaan het is heel erg ontspannend… 2hits is alles wat ik nodig heb

 3. C........s (10)

  Ik stel me de naam voor van een band of zwemmen waar elke deelnemer meer deed dan de laatste of de band toon verhoogde… Dat is hoe dit mij behandelde. Het was zacht en steeg toen naar een zeer euforische toestand. Ik rook een rits per week en deze is zwaar, alleen al het puffen van 1 gram in de bong bracht me naar die sweet spot.

 4. d........0 (6)

  Het gaf me het gevoel dat ik weer 13 was, maar op de ergste manier. Behoorlijk agressief.

 5. A........e (10)

  Ik hou van deze soort, ze maakt dat ik me lekker en ontspannen voel. Ik heb een hoge tolerantie en slechts een hit kreeg me hoger dan duif p***y.

Laat hieronder een review achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.