Champion City Chocolate wiet

Beoordeling: 8.7/10

Champion City Chocolate is een indica-dominante marihuana soort. We leren nog steeds meer over de smaken en effecten van Champion City Chocolate – als je deze soort al eens gerookt, gedabbed of geconsumeerd hebt, laat het ons dan weten door een review achter te laten.

Effecten Champion City Chocolate wiet

De Champion City Chocolate wiet effecten zijn bepaald op basis van 2 gebruikers ervaringen.

Veel voorkomende effecten

  Nadelige effecten

   Medische voordelen

    Smaak Champion City Chocolate

     Champion City Chocolate kweken

     Champion City Chocolate wiet is uiterst geschikt voor hobby-matig wietkweken. Lees onze wiet kweken handleiding voor meer informatie over het kweken van Champion City Chocolate en andere wietsoorten.

     Stamboom Champion City Chocolate

     • Champion City Chocolate

     Champion City Chocolate Kweekschema

     Strain-typeHybrid
     MoeilijkheidNone
     HoogteNone
     Opbrengstonbekend g/m²
     BloeitijdNone dagen
     Bestel online legaal en discreet wietzaden

     3 reacties op “Champion City Chocolate wiet”

     1. e........s (8)

      Ik heb net een gram Live Sauce van PTS van deze soort gekocht. De geur en kleur lijken op chocolade. De geur van chocolade is helemaal niet overheersend. Het heeft me behoorlijk goed gematigd. Ik heb het gevoel dat je van de meeste Indica’s aan de bank gekluisterd zit, maar niet van deze soort. Ik voel dat ik overdag enigszins productief kan zijn😁

     2. m........z (10)

      Ik hou absoluut van deze soort! Het is een van mijn favorieten. Het is mijn go-to voor mijn vape pen, want het werkt goed om gewoon te duwen de angst opzij, zodat ik kan verder gaan met mijn dag. Ik voel me over het algemeen gelukkiger en energieker bijna. Het is als nieuwe energie omdat de angst is weggezakt en ik het gevoel heb dat ik blijer ben om dingen te doen. Het is geweldig voor mij, zelfs wanneer in lage hoeveelheden (67%) voor de kar, moet de terpenen zijn! P.S.: dit lijkt me niet naar chocolade te smaken. Ik dacht dat het zou kunnen toen ik het voor het eerst kreeg, maar het doet niet lol

     3. N........y (8)

      Deze soort maakte me bijzonder zoot. Niet goed voor werk/schoonmaken maar hielp me (een echte slapeloze) zeker in slaap vallen. een lekkere, volle body high.

     Laat hieronder een review achter

     Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.