Boggle Gum: Zoet, Blij

Kenmerken: CBG 1 / THC 15 Beoordeling: 8/10

Boggle Gum is een ontspannende hybride kruising tussen Northern Lights #5 en BOG Bubble.

Effecten Boggle Gum wiet

De Boggle Gum wiet effecten zijn bepaald op basis van 23 gebruikers ervaringen.

Veel voorkomende effecten

 • Blij
  • 50.0% voelt zich blij na gebruik
 • Opgeheven
  • 45.5% voelt zich blij na gebruik
 • Ontspannen
  • 45.5% voelt zich blij na gebruik

Nadelige effecten

 • Droge mond
  • 100.0% kreeg last van droge mond
 • Droge ogen
  • 66.7% kreeg last van droge mond
 • Duizelig
  • 16.7% kreeg last van droge mond

Medische voordelen

 • Stress
  • 83.3% voelt minder stress na gebruik
 • Depressie
  • 58.3% voelt minder stress na gebruik
 • Pijn
  • 41.7% voelt minder stress na gebruik

Smaak Boggle Gum

Boggle Gum kweken

Boggle Gum wiet is uiterst geschikt voor hobby-matig wietkweken. Lees onze wiet kweken handleiding voor meer informatie over het kweken van Boggle Gum en andere wietsoorten.

Stamboom Boggle Gum

Boggle Gum Kweekschema

Strain-typeHybrid
MoeilijkheidNone
HoogteNone
Opbrengstonbekend g/m²
Bloeitijd0 dagen
Bestel online legaal en discreet wietzaden

20 reacties op “Boggle Gum: Zoet, Blij”

 1. c........a (10)

  Dit is veruit mijn favoriete soort die ik tot nu toe heb gevonden. Het is een Indica-zware hybride combinatie van BOGBubble en Northern Lights #5. Ik kan niet eens beginnen om het gevoel uit te leggen, maar elke keer als ik het gebruik lijkt het beter te zijn dan de vorige. Ik vind het alleen jammer dat het moeilijk te vinden is. Ik vond het bij Elemental Wellness, maar ik kocht slechts 1 gram. Toen ik terugging, was de hele partij uitverkocht, en ze zeiden dat het waanzinnig snel verkocht was. Dus, als je wat te pakken kunt krijgen, doe dat dan. Het is fantastisch.

 2. t........a (8)

  Best lekker spul, kocht een achtste na het roken met een vriend. Heeft echt een zachte smaak, met een bijna citrus-smaak. Het effect was onmiddellijk, het ging meteen naar mijn hoofd en draaide als een tol. Het ging ook gepaard met een lekkere body high. Een nadeel was echter hoe snel ik er tolerantie voor opbouwde, sneller dan voor iets anders dat ik gerookt heb, maar over het algemeen is het een geweldige soort.

 3. T........b (6)

  Lekker rustig gevoel voor deze bud.. Zeer solide, evenwichtige hybride, geweldig om altijd te roken. Voor zware rokers zoals ikzelf is het niet mijn favoriet, omdat je makkelijk went aan de effecten en de “piek” high die je kunt krijgen naar mijn mening niet zo is, hoewel het een heerlijke high is. Dit spul doet wonderen voor angst tho voor een sativa zware strain. Ik beveel deze soort zeker aan.

 4. B........s (8)

  BoggleGum? Ik word gek van die naam. In alle eerlijkheid, het is een geweldige soort. Ik heb wat opgepikt in San Jose en was blij omdat het Clean Green gecertificeerd was. Bonus! Het effect is een geweldige balans tussen hoofd en lichaam. Je lichaam vertraagt en je geest wordt vrij. Goed spul.

 5. C........s (4)

  Jammer, de nugs zagen er goed uit, maar dit is een saaie soort voor mij. Geen punch, hield geen lengte en over het algemeen een slechte aankoop.

 6. t........a (8)

  Dit was een geweldige soort. Ik voelde me erg gelukkig en zorgeloos. Ik gaf het alleen een 9 omdat het een beetje te duur was. De meeste soorten zijn bij Harborside. Wees voorbereid om niet minder dan 14/g uit te geven als je daarheen gaat.

 7. A........s (8)

  Een van mijn favoriete strengen. Zeer unieke high. Ultra gladde rook.

 8. L........b (8)

  U kunt deze ontspannende heerlijke rookwaar vinden bij Leaf Lab in San Jose.

 9. S........y (8)

  Ik heb een grammetje Boggle Gum wax opgepikt. De geur en de smaak waren FENOMENAAL! Zodra ik de puck khite rook de halve kamer, De geur zelf is erg moeilijk te omschrijven. Licht citrusachtig maar ook een beetje kaasachtig met subtiele ondertonen van Kush. De high zelf was zeer creatief. Dit wordt mijn nieuwe soort waar ik naar toe ga als ik ooit moet schrijven. Over het geheel genomen geef ik deze soort een 4,5/5

 10. e........5 (8)

  Zoet ruikende, gomachtige smaak. Mellow high met veel focus. Moet hoog in CBD zijn? Niet overheersend en houdt ongeveer 2-3 uur aan.

 11. S........f (8)

  Persoonlijk hou ik niet van de smaak. Ik weet niet zeker waarom. Maar ik hou van de roes. Zacht, blij, ontspannen. Gewoon erg blij. Ik zal dit zeker toevoegen aan mijn pijnstillers.

 12. r........s (8)

  Ik hou van de lekkere zoete smaak… een leuke, lichte high zonder al te veel downer te zijn…

 13. C........5 (8)

  Bijna perfect, maar stimuleert mijn eetlust – daarom slechts 4 sterren. Geen angst of gespannenheid. Deze gaat op mijn bewaarstapel.
  Update – Echt moeilijk te vinden soort

 14. s........n (8)

  Maakt me echt kalm, tevreden maar geïnspireerd, en ik merk zeker wat pijnbestrijding. Maakt me SUPER slaperig. Niet mijn favoriete smaak bud, maar zeker een die ik weer zal krijgen.

 15. t........s (8)

  Ik hou van deze soort. Het geeft me een comfortabel en creatief gevoel. Een beetje een droge mond, maar over het algemeen een van mijn favorieten.

 16. G........h (8)

  ik heb dit op een evenement gewonnen en ik vond het verrassend opbeurend! Wat een geluk heb ik!!

 17. t........e (10)

  Hield van deze gladde gelukkige euforische gevoelens. Geweldige zintuiglijke boost voor zicht, geluid en tastzin. Je kunt een hele dag doorkomen met energie om dingen te doen, geen harde crash aan het eind alleen een licht uitdoven van high zijn. En geen hoofdpijn 🙂

 18. M........y (10)

  Ik hou van de druif / dennen smaak van deze soort. Het is een stevige plant die in het oosten te kweken is. Ik heb grote oogsten gehad met behulp van 5 gallon potten en aarde. De trichome productie is indrukwekkend. De effecten zijn ook geweldig. Ik voel me ontspannen, gelukkig en niet te slaperig. Ik raad Bogglegum ten zeerste aan. Bushy Old Grower is geweldig.

Laat hieronder een review achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.